The E&B Crew

Møt menneskene, familien - som møter deg i Evensen & Bjerke.

LARS KLØVE BJERKE

Founding Partner

ARNE WROLL EVENSEN

Founding Partner

ELI JORDE LUNDE

Architect Clitent Services & PM

ANETTE NEDRELID

HR Manager
LARS KLØVE BJERKE

Lars tenkte som Arne at han kunne levere bedre tjenester for kundene under egen paraply og etablerte E&B sammen med Arne. For Lars er detaljer, belysning, atmosfære og opplevelse altoppslukende. Han vil ha alt for sine kunder og omgivelser, ja takk – begge deler; beste pris og beste design. Lars er utdannet ved Arkitekt & Designhøgskolen i Oslo og ved Cornell Unviversity i USA.

lars@evensenbjerke.no

Contact Lars
ARNE WROLL EVENSEN

Arne er 4. generasjon i denne bransjen, man kan kanskje si han ikke hadde noe valg med en oldefar, en farfar og en far som har drevet på agentursiden i tekstilverdenen siden 1923. Arne er spesialist på gulvbelegg, tepper og tekstiler.

arne@evensenbjerke.no

Contact Arne
ELI JORDE LUNDE

Eli er vår strålende dyktige arkitektkontakt. Hun har øye og smak, er oppdatert og kreativ. Et trygt og stilsikkert mellomledd mellom interiørarkitekten og fabrikk, formidler av kreative utfordringer og flittig prosesstyrer i et hvert prosjekt. Eli har lang erfaring, var en gang på kundesiden og har vært hos flere av de store – at hun vil være med å styrke vårt lille team og bygge våre flotte agenturer er vi ydmykt stolte av. Eli ler så det runger og tegner så det spruter. Hun liker reiser og oppsøker nye impulser.

eli@evensenbjerke.no

Contact Eli
ANETTE NEDRELID

Anette er en likefrem og organisatorisk virvelvind.
Hun er en språkmektig danske med over 30 år i Oslo og er vår «back office», vår logistikk, økonomi – og kontoransvarlig.
Hun er behjelpelig med de aller fleste spørsmål og setter kundeopplevelse høyt på prioriteringslisten.

anette@evensenbjerke.no

Contact Anette