Om oss

Bli kjent med menneskene bak Evensen & Bjerke

Evensen & Bjerke ble etablert i 2014, på den måten er vi et ungt og friskt selskap, men vi som står bak det har mer enn 4 generasjoners tilknytting til og erfaring fra bransjen. Vi har høy og bred kompetanse blant oss. Dette sammen med en liten, lettbent organisasjonsstruktur – gir oss dynamikken til å kunne levere prosjekter i hele omfangsregisteret til konkurransedyktige betingelser. Helt ubeskjedent – bransjens kanskje aller beste betingelser. Kontakt oss i dag om du ønsker en befaring eller simpelthen å svinge innom vårt showrom på Mølla. Du er alltid velkommen!

LARS KLØVE BJERKE

Founding Partner / Grunnlegger

Lars tenkte som Arne at han kunne levere bedre tjenester for kundene under egen paraply og etablerte E&B sammen med Arne. For Lars er detaljer, belysning, atmosfære og opplevelse altoppslukende. Han vil ha alt for sine kunder og omgivelser, ja takk – begge deler; beste pris og beste design. Lars er utdannet ved Arkitekt & Designhøgskolen i Oslo og ved Cornell Unviversity i USA.

ARNE WROLL EVENSEN

Founding Partner / Grunnlegger

ELI JORDE LUNDE

Arkitektklienttjenester

Eli er vår strålende dyktige arkitektkontakt. Hun har øye og smak, er oppdatert og kreativ. Et trygt og stilsikkert mellomledd mellom interiørarkitekten og fabrikk, formidler av kreative utfordringer og flittig prosesstyrer i et hvert prosjekt. Eli har lang erfaring, var en gang på kundesiden og har vært hos flere av de store – at hun vil være med å styrke vårt lille team og bygge våre flotte agenturer er vi ydmykt stolte av. Eli ler så det runger og tegner så det spruter. Hun liker reiser og oppsøker nye impulser.

ANETTE NEDRELID

Kontoransvarlig

Anette er en likefrem og organisatorisk virvelvind.
Hun er en språkmektig danske med over 30 år i Oslo og er vår «back office», vår logistikk, økonomi – og kontoransvarlig.
Hun er behjelpelig med de aller fleste spørsmål og setter kundeopplevelse høyt på prioriteringslisten.

Til toppen